Generatie vloeken
Vanaf november tot december is ervoor mij gebeden door een lieve broer en zussen bij house of healing:

Ik kwam bij hun toen zij als gebedsteam voor mij gebeden hebben in de Lucaskerk, op een praise/worship avond in Den Bosch.
Ik heb mijn hart kunnen luchten bij hen en er was wijsheid die mij de goede righting  opstuurde. De eerste keer dat er werd gebeden kon ik vertellen van mijn situatie, iets over mijzelf en het gezin waar ik uitkwam.

Een gezin, waar vader en moeder afwezig waren door allerlei omstandigheden, waar ik nooit bitter over geworden ben, omdat ik ben hun gaan begrijpen, door mezelf in de situatie van mijn ouders te zetten.
Maar zo’n afwezigheid van vader en moeder levert wel problemen op.
Nu vond er een opvoeding plaats door mijn broers en zussen, een situatie die niet gezond was. Veel rebellie is ontstaan in mijn jeugdjaren, en ze konden zoals ze zelf zeiden, niets met mij beginnen. Ik werd naar een internaat gestuurd, waar nog meer afwijzing en gebrek aan liefde ontstond.

Er is toen gebeden door deze situaties heen, en er zijn dingen uit mijn leven ontbonden, er zijn generatie vloeken verbroken, die over mij zijn uitgesproken, zodat ik mij niet meer afhankelijk voel van mijn broers en zussen.
Ik voel mij nu vrij meer dan ooit.

Ik heb steeds meer geleerd wie ik ben in Christus en hoeveel Hij van mij houd.
Wat ik hieruit geleerd heb, is dat we elkaar zo nodig hebben en hulp vragen bij de juiste mensen, als het niet meer gaat.
Dit opent deuren en vensters van vrijheid.
God beantwoordt besluiten, en baande een weg voor mij.
Ik geloof dat we geschapen zijn om de weg van de Vader in Jezus Christus vinden.
O, wat kunnen generaties en familie soms toch een claim geven om je af te houden, (soms goed bedoeld) van de bestemming die God heeft in je leven.
Zijn wil doen komt niet door werken, maar doordat de liefde van de Vader door ons hart naar deze wereld stroomt. Nu is het vasthouden wat ik heb ontvangen.
Nu mag en kan ik oprecht Zijn liefde uitdelen, naar ieder om mij heen.
Wat een grote en goede God hebben we.

"We have a good - good God" zei een broeder van het team, yes en amen!!
Nu grijp ik elke mogelijkheid aan om te getuigen van Hem en te bidden voor genezing voor mensen. Elke met Hem wandelen en Zijn Woord mediteren op een manier van hart tot hart, dat is zo anders.
Wat een getuigenis is het, WOW.

Mijn liefde voor Hem en naar anderen heeft God hersteld.
Nu zie ik veel meer, als ik aan het bidden ben, een open hemel.
Voorheen leek het ondoordringbaar.
God hoorde wel, en hielp ook toen, maar nu kan ik weer zien, meer licht.
Een open hart voor de verlorenen en bewogenheid is er ontstaan.
Het liefdeshart van de Vader voel ik kloppen in mij.
Dit gun ik iedereen.

Dank jullie wel liefdevolle broer en zusters van House of Healing. You are amazing Dank U wel God, dat U tijdens dit proces, er telkens bij was, om ons te leiden in de goede richting.

Dank u liefdevolle Jezus dat U echt bent, en werkt door ons heen, en me elke dag dichter naar het Vadershart brengt, waar ik Zijn kloppende liefdeshart mag ervaren.
WOW